Wednesday, February 2, 2011

mood happy tukar geram

semalam aku keluar dengan incik kacak..
abis satu johor dia bawak aku pusing.........!
memang best tapi penat.....
balik terus zzZZZZZzzzzzz...
bangun-bangun terus kejut dia..
dia kena balik singapore


tapi kan.........
aku lagi super duper multiper terkejut bila aku online malam tadi
mane tak nya....bukak-bukak fb , banyak gila mesej dalam inbox!
1 dari incik kacak 
1 dari extra earning
6 dari budak pompuan cine yang aku agak familiar dengan nama dia...
si anak tan! 
wtf!
aku telah diserang oleh xgf si incik tu...
aku tak bersalah ya..tolong paham..
pelbagai persoalan dan pertanyaan yang diajukan tanpa henti dan berhenti!
omg! itu cine sangat buat aku sakit hati..
hampir aje aku na memaki-maki dia...


tapikan......
aku yang selalunya bersikap kurang sifat penyabar 
*yelah aku kan panas baran
boleh cool dan chill je dengan minah cine tu...
aku tak tahu kenape...
aku dengan relaxnya jawab setiap soalan yang diaju macam peluru tu ..
kononnya dia pakai m16 la...ta gentar la weyh!
da puas dia tanye aku bukan-bukan 
turn aku pulak serang balas...
bertalu-talu aku hentam dia dengan persoalan aku pulak
last-last , dia pulak yang cam cacing kepanasan.!

bila aku stury mory dengan incik kacak pasal xgf dia ..
terus dia serang bertubi-tubi pulak xgf dia tu..
tu hal dia dengan si felicia tu la...
aku tak nak masuk campur!





*to cik felicia ...
maafla semalam aku terhembus kau sikit.........
tu luar kawalan , sebab tetiba je high temperature...

2 comments:

  1. u ni nampak lembut.. tapi rock lah pulak..

    ReplyDelete
  2. hahaha...agak jugak la....
    bis i ta salah..dia yang salah sangke...
    i ni kawan je gan xbalak dia tu ...ta lebih pon :)

    ReplyDelete